VEBI.be, dat betekent..

Een partner

Onze sterkte is dat wij in uw schoenen kunnen staan om samen de oplossing te vinden die het beste aan uw verwachtingen beantwoordt. 

Een structuur

Gedurende het ganse proces (over het algemeen minder dan één maand) volgt een contactpersoon uw project op, om te verzekeren dat alle deadlines nageleefd worden en dat al uw vragen beantwoord worden.

Een top resultaat

Wij willen enkel virtuele bezoeken waarop wij echt trots zijn aan onze klanten aanbieden, om een optimaal eindresultaat te verzekeren.

Virtuele toer in de kijker

     

Andere virtuele wandelingen

Testimonial

 • De operatiezaal is een wereld vol mysterie en moeilijk te doorgronden voor een buitenstaander. Pierre en zijn assistente hebben zich er zonder moeite in kunnen verdiepen en het is in een korte tijdsspanne dat zij de foto’s hebben kunnen realiseren zonder het functioneren van het operatieblok te verstoren. De verwezenlijking van het bezoek is gebeurd in overleg met de dienst communicatie, wat geleid heeft tot het gewenste resultaat binnen de gestelde termijn.
  De uitvoering was heel professioneel en werd met een demo voorgesteld tijdens een ochtend met wetenschappelijke vorming.

  Bedankt voor de kwaliteit van het geleverde werk.

  Dr M Triffaux
  Diensthoofd, Neurochirurgie - CHWaPi (Tournai)
 • Dank zij dit virtuele bezoek kan de patiënt zijn traject visualiseren, van het onthaal in het operatiekwartier tot de opname in de ontwaakzaal via de operatiezaal. De interactieve elementen zoals de teksten en de video’s verschaffen de internetgebruikers een belangrijk didactisch en verklarend gezichtspunt.
  De organisatie van de opnames gebeurde heel professioneel en in de beste verstandhouding dank zij de samenwerking van het medisch en verzorgend personeel van CHR Mons-Hainaut en de oordeelkundige raadgevingen van Pierre Vancampo. Dit alles zonder de activiteit van het operatieblok te verstoren.
  Het eindresultaat is heel goed en met een uitstekende beeldkwaliteit. Dit type project ligt in de lijn van wat onze hospitalen als informatie aan de patiënt willen verschaffen.

  Jérémie MATHIEU
  Verantwoordelijke Communicatie - CHR Mons Hainaut
 • Met VEBI.be is het eenvoudig en doeltreffend!

  De klant wordt betrokken bij alle stappen van het project en kan dus steeds zijn virtuele bezoek aan zijn behoeften aanpassen.
  Dynamisme en professionalisme zijn de grote troeven die de ploeg rond VEBI karakteriseren.

  Aarzel niet hen te vertrouwen, zij zullen aan uw eisen voldoen.

  France BROHEE
  Communicatie verantwoordelijke - Hôpital Ambroise Paré (Mons)
 • Onze samenwerking met VEBI.be was voorbeeldig op alle vlakken:
  luisteren naar onze verwachtingen, reactiesnelheid, nauwgezetheid wat betreft de aanpassingen, bereidwilligheid en tijd…
  Het project kon in een recordtempo verwezenlijkt worden en de raadgevingen waren steeds oordeelkundig en klantgericht, professionalisme met een warme belangstelling.

  Catherine MARISSIAUX
  Diensthoofd Communicatie - CHC (Liège)

Nos clients